Punca Pergaduhan Di KFC

on 08 February 2012


inilah punca pergaduhan yg berlaku T_T 
siapa harus dipersalahkan ^_^
Ranking: 5

comments

{ 8 comments... read them below or add one }

Anonymous said...

Mesti la blame cine tuh.customer la salah!


February 8, 2012 at 8:50 PM
Anonymous said...

cibai punya cina!


February 9, 2012 at 8:44 AM
Anonymous said...

Sial punya cina, anjing babi,, ingat nalaysia lu bleh buat ncm singapore...tu baru seorang yg maju...utk cina2 kat luar tu..ingat2 sikit..cibai punya cinaaaa


February 9, 2012 at 9:44 PM
Anonymous said...

sabar.. jgn sebab nila setitik rosak 1 malaysia... kita sbgai melayu tunjuk yg kita ada otak sudah.. tak perlu maki hamun bangsa lain..


February 10, 2012 at 1:12 AM
Nurnaemah said...

Even if it's kesilapan kfc mgmt sbb kekurangan staff utk attend sebegitu ramai customer, yet klw apek tu nak marah, marah on managerial issue lah. Apesal nak racist? Rasakan la penumbuk tu. Kaau aku jd staff kt situ pun, kau nak marah aku as hak kau a customer, aku tak kisah. Kau racist, cina tak cina, aku bedal.


February 12, 2012 at 5:55 PM
Anonymous said...

melayu x mkn babi tapi selalu ckp babi..betul2 babi melayu


February 14, 2012 at 4:37 PM
Anonymous said...

cb malayu lol


February 14, 2012 at 4:38 PM
Anonymous said...

oOo m.e.l.a.y.u


February 14, 2012 at 4:42 PM

Post a Comment

 
© MYINFO101.COM All Rights Reserved